شنبه ٠١ ارديبهشت ١٤٠٣

 

اخبار > بررسی طرح الحاق زمین در روستاهای قابل توسعه و نزدیک شهر


  چاپ        ارسال به دوست

بررسی طرح الحاق زمین در روستاهای قابل توسعه و نزدیک شهر

به گزارش روابط عمومی بنیاد مسکن استان قم , جلسه ای با حضور آقایان: مهندس بلدی مدیرکل بنیاد مسکن استان : دکتر زرگر مشاور طرح , یزدان پناه معاون پشتیبانی , صمدی جانشین معاونت عمران روستایی , ملا اسماعیلی معاون بازسازی و مسکن روستایی،متفکریان سرپرست اداره حراست و سایر کارشناسان بمنظور بررسی طرح الحاق زمین در روستاهای قابل توسعه و نزدیک شهر , در سالن جلسات بنیاد استان تشکیل گردید.
ابتدا مدير كل بنياد مسكن استان قم اظهار داشت: يكي از مهمترين طرح ها و برنامه هاي اين بنياد براي ساماندهي و توسعه روستاها، تهيه و اجراي طرح هادي روستايي است كه ضمن ساماندهي و اصلاح بافت فيزيكي روستا، روند توسعه و گسترش آن را در افق 10ساله مشخص مي كند.
وی افزود: در مناطق خوش آب و هوای اطراف قم و در مناطقي كه زمين ارزش بيشتري دارد تخلفات بيشتري مشاهده مي شود و بيشترين موارد زمين ‌خواري و تخلف در در این مناطق اتفاق می افتد.
مهندس بلدی گفت: هرگونه ساخت و ساز خارج از محدوده طرح هادي تخلف محسوب مي‌شود و ضروري است دهياري ها كه مرجع قانوني برخورد با تخلف هستند در اين موارد با دقت و حساسيت بيشتری موضوع را دنبال كنند.
سپس دکتر زرگر مشاور طرح گفت: روند روبه رشد ساخت ‌و سازهای غیرمجاز در مناطق مختلف بخش های استان و بی‌توجهی و سهل انگاری در برخورد با آنان سبب می‌شود تا افراد سود جو هراس چندانی برای ساخت‌وساز غیرمجاز نداشته باشند.
ایشان تسریع کرد: اجرای درست و به موقع طرح هادی در روستاها و شهرهای کوچک می تواند ضمن حفظ سیمای منطقه، فعالیتی خوب و مثبت در راستای توسعه عمرانی و فیزیکی این مناطق با معیارها و استانداردهای روز کشور و دنیا باشد؛ از سوی دیگر با توجه به جمعیت حاضر خانواده های روستایی و نیاز مبرم آنان برای تهیه مسکن، با به روز کردن و کار آمدتر کردن این طرح ها می توان از کوچ مردم به شهرها و از بین رفتن فعالیت های کشاورزی و تولیدی که مختص مناطق روستایی و روستاییان است، جلوگیری کرد.
آقای دکتر زرگر همچنین ضمن برشمردن اهداف تهیه ، اجرا و بازنگری در طرح های هادی روستایی افزود: این اهداف شامل ایجاد زمینه توسعه و عمران روستاها با توجه به شرایط فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی ، تأمین عادلانه امکانات از طریق ایجاد تسهیلات اجتماعی، تولیدی و رفاهی ، هدایت وضعیت فیزیکی روستا و  ایجاد تسهیلات لازم جهت بهبود مسکن روستاییان و خدمات محیط زیستی و عمومی‌ است .


٠٩:٤٦ - پنج شنبه ٥ تير ١٣٩٩    /    شماره : ٨٧٠    /    تعداد نمایش : ١١١٦


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: